Različne barve novih, svetlo modrih avtomobilov, ki so jih pred kratkim izdelali proizvajalci avtomobilov, boste rešili s pomočjo našega Octoral Portfelja, ki omogoča natančno ujemanje OEM barve in novih posebnih efektov za vsa popravila. Dodali smo nov, efektni toner Metallic Bright Blue in s tem izboljšali ujemanje sistema Octobase za svetlo modre odtenke OEM barv avtomobilov, posebej modre barve, ki se uporabljajo v novejših modelih vozil, kot sta Ford N6 in Ford E7-7423.

ČISTA BARVA

Modri kovinski delci, uporabljeni v našem Metallic Bright Blue tonerju, vam pomagajo zmešati lak bolj nasičene, modre barve, saj imajo globlji in bogatejši efekt, ki omogoča odlično ujemanje z izjemnimi rezultati.

PREPROSTA UPORABA

Preprosto nanašanje omogoča lažje in hitrejše doseganje OEM standardnih rezultatov, tudi na zahtevnih barvah z veliko globino.Zmanjšanje potrebe po podlagi v nekaterihrecepturah, v katerih je prisoten ta toner, pomeni prihranek časa.

KAKO NAJDEMO NOVI TONER

Nove barvne recepture, ki vsebuje novi toner B539 Metallic Bright Blue so na voljo s posodobitvijo podatkov v programski opremi COINS.