PODJETJE ZVEN MA d.o.o. / Strokovnjak na področju avtoličarskih materialov

Podjetje Zven MA d.o.o. je eno izmed vodilnih slovenskih podjetij na področju izbire visoko kakovostnih avtoličarskih izdelkov.

Združujejo nas več kot 20-letne izkušnje in znanje, ki nam omogočajo, da z lastno vizijo sledimo ciljem. Pri nas so kupci vedno na prvem mestu, zato jim strokovno osebje nudi celovito podporo, tako pri izbiri izdelkov, kot tudi dostavi. Ker verjamemo v kakovost naših izdelkov smo razvili lastno blagovno znamko Z1, ki je na slovenskem trgu vedno bolj prepoznana kot odličen spekter premium izdelkov. Smo strokovnjaki na področju avtoličarskih materialov za popravila avtomobilov, kot so prozorni laki, kiti, fillerji, primerji, brusni papirji, orodja za avtoličarje, dodatki in drug potrošni material.

Ponosni smo, da smo uradni dobavitelj brusnih materialov Kovax in sodelujemo s partnerji APP, Anest Iwata, Finixa, Kwasny, Octoral, Besa, Restagraf, Flexipads in Menzerna. Stalno vlaganje v razvoj in inovativnost pa nam omogoča postavljanje novih trendov na omenjenem področju.

Predanost podjetju in strankam se kaže tudi v rasti podjetja.

LASTNA BLAGOVNA ZNAMKA Z1 / Odličen spekter premium izdelkov in celovita ponudba

ŠIROK SPEKTER
KAKOVOSTNIH
AVTOLIČARSKIH
MATERIALOV

CAR REFINISHING PRODUCTS

CELOVITA PONUDBA

prozorni laki
kiti
filerji
primerji
brusni papirji
orodja in dodatki za avtoličarje
drug potrošni material