Obvestilo o zasebnosti

 

  1. Kaj potrebujemo 

Naša politika varovanja osebnih podatkov ureja uporabo in shranjevanje podatkov.

Zven MA d. o. o., Gomilsko 21, 3303 Gomilsko, Slovenija je upravljalec osebnih podatkov, ki jih posreduje (subjekt podatkov: vi, kupec, obiskovalec itd.). Zbiramo naslednje vrste osebnih podatkov:

  • E-mail naslov;
  • Ime in priimek, naslov, e-naslov in telefonska številka;
  • Podatke o plačilnih sredstvih, kot so podatki kreditnih ali plačilnih kartic, Paypal in ostali načini plačil;
  • Kopije osebnih dokumentov, ki potrdijo točnost osebnih podatkov;
  • Piškotke;
  • Google Analytics in Yandex ter Cloudflare za sledenje obiska;
  • Povezave z osebnimi profili na socialnih omrežjih.

Vsak osebni podatek po vrsti podatka pridobimo glede na nujnost in z ločenim soglasjem.

  1. Zakaj jih potrebujemo?

Vaše osebne podatke potrebujemo za naslednje storitve:

  • E-mail naslov za odgovarjanje na vaša e-mail sporočila ali sporočila, poslana preko kontaktnih obrazcev;
  • E-mail naslov za pošiljanje ponudb in e-obvestila;
  • Ime in priimek, naslov, e-naslov in telefonska številka za sprejemanje rezervacij, povpraševanj in pošiljanje ponudb ali v zvezi z izpolnitvijo drugih vaših zahtev;
  • Ime in priimek, naslov, e-naslov in telefonska številka za nakup predmetov in storitev v zvezi z našo ponudbo;
  • Podatke o plačilnih sredstvih in kopije osebnih dokumentov za izvedbo storitev;
  • E-mail naslov za avtomatiziran marketing (potrjevanje rezervacij, zahvale za prijave in podobno);
  • Piškotki za delovanje spletnih stran;
  • Komuniciranje preko socialnih skupin z osebnimi profili, ki potrdijo povezavo z nami;
  • Ime in priimek, naslov, e-naslov in telefonska številka za občasne nagradne igre ali druge promocijske akcije z vašim predhodnim dovoljenjem;
  • Agregirane podatke iz Google Analytics ali Yandex Direct ter Cloudflare za sledenje obiska in interno analitiko, s katero bomo izboljševali vsebine.

 

  1. Kaj počnemo z osebnimi podatki

 

Vaši osebni podatki so obdelani v Zven MA d. o. o., Gomilsko 21, 3303 Gomilsko, ki je locirana v Sloveniji. Gostovanje in shranjevanje podatkov poteka v https://zven.si, ki je locirana v državah Evropske unije.

Noben tretji ponudnik nima dostopa do vaših podatkov, razen, če je to potrebno zaradi zakonodaje.

  1. Kako dolgo jih hranimo

 

V skladu z zakonom ali pravilnikom o hrambi podatkov, smo dolžni hraniti vaše podatke glede na urnik hrambe osebnih podatkov (maksimalna doba je 20 let ali manj). Po tem obdobju bodo vaši osebni podatki arhivirani. Vse osebne podatke, ki jih hranimo za obveščanje, trženje in podporo, bomo hranili, dokler nas ne obvestite, da ne želite več prejemati teh informacij s pomočjo obrazca o ukinitvi soglasja, vendar ne več, kot je maksimalna doba hrambe.

 

  1. Kakšne so vaše pravice?

 

Če mislite, da so osebni podatki, ki jih imamo o vas, napačni ali nepopolni, imate možnost, da pošljete zahtevo o pregledu teh podatkov, jih popravite ali jih izbrišete. Pišite nam preko Obrazca za zahtevek za dostop do podatkovnih podatkov – link spodaj. V primeru, da se želite pritožiti, kako smo obdelali vaše osebne podatke, se obrnite na koordinatorja oz. pooblaščeno osebo za varstvo podatkov oz. DPC (Data Protection Coordinator) na e-naslov [email protected] ali pisno na Zven MA d. o. o., Gomilsko 21, 3303 Gomilsko.

Naš DPC bo nato preučil vašo pritožbo in vas kontaktiral o rešitvi zadeve. Če še vedno menite, da vaši osebni podatki niso bili ustrezno obdelani v skladu z zakonom, se lahko obrnete na Informacijskega pooblaščenca in vložite pritožbo pri njem.

Povezani dokumenti: