Lila, prosojna zaščitna folija FOL 43 ni le dobra statična zaščita, ki zadržuje lak na zunanji strani folije, ampak ima na notranji strani tudi posebno plast, ki vpija ostanke vode na avtomobilu. Na ta način se izognemo belim lisam po lakiranju. Ko prekrijemo mokro površino, je možno, da se vlaga po lakiranju in sušenju preseli v sloje starega laka, kar pusti bele lise v starem laku. Te sledi lahko odstranimo samo z ogrevanjem z infra grelci (poliranje NI REŠITEV), vsekakor je IZBOLJŠANO preprečiti kot zdraviti.
Lila Finixa zaščitna folija ima naslednje prednosti, kakor vse ostale Finixa zaščitne folije:
▪ odlična sposobnost vpijanja laka na zunanji strani, potiskana je s Finixa logotipom,
▪ enostavno rezanje,
▪ je statična, zato lahko prekrivanje opravi 1 oseba.

Dimenzija: 400cm x 150m

Nasvet:
Če se po prekrivanju s Finixa zaščitno folijo pojavijo bele lise: NIKOLI ne poskušajte reševati te težave s poliranjem, saj se bodo lise ponovno pojavile. Pike odstranite s pomočjo infrardečih kratkih valov in izginile bodo, kot sneg sredi poletja.

Opomba:
▪ Folija ima omejeno sposobnost vpijanja: folija vpija vlago, vendar moramo moker avto pred prekrivanjem najprej osušiti.
▪ Pri prekrivanju se prepričajte, da je Finixa logotip na zunanji strani, samo ta stran je obdelana tako, da zadržuje lak in ostanke.